Για δεύτερη φορά βραβεύονται τα ‘Οικολογικά Ροδιακά’ με βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας


Το φετινό αγαλματίδιο φιλοτεχνήθηκε από σπουδαστές του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Π. Κυράτση,

Το φετινό αγαλματίδιο φιλοτεχνήθηκε από σπουδαστές του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Π. Κυράτση,

Για δεύτερη φορά βραβεύονται τα Οικολογικά Ροδιακά με το βραβείο Οικολογικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013. Το 2011 είχαμε βραβευθεί με το βραβείο δημοσιογραφικού έργου ενώ φέτος βραβευτήκαμε με το βραβείο Ένθετου Εφημερίδας για το ένθετο μας που δημοσιεύεται στην εφημερίδα ‘Ροδιακή’ κάθε Πέμπτη.

Ο Δ. Γρηγοριάδης και ο Ν. Κασσέρης παραλαμβάνουν το βραβείο για τα Οικολογικά Ροδιακά και η Λίζα Τσοπανάκη για την εφημερίδα  Ροδιακή

Ο Δ. Γρηγοριάδης και ο Ν. Κασσέρης παραλαμβάνουν το βραβείο για τα Οικολογικά Ροδιακά και η Λίζα Τσοπανάκη για την εφημερίδα Ροδιακή. Δυστυχώς ο Παναγιώτης Αυγερινός δεν μπόρεσε να βρίσκεται εκεί μαζί μας

Η βράβευση μας αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή τιμή για μας αλλά και για την εφημερίδα ‘Ροδιακή΄ με την οποία συνεργαζόμαστε από το 2009. Όμως πιστεύουμε ότι είναι και μια υπενθύμιση σε όλους ότι η περιφέρεια της Ελλάδας υπάρχει και αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον. Μάλιστα φέτος πολλά από τα βραβεία όπως και το πιο σημαντικό για ‘Έργο Ζωής Αφιερωμένο στο Περιβάλλον’, δόθηκαν σε πρόσωπα και φορείς της ελληνικής περιφέρειας όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Στη σκηνή του Θεάτρου για την απονομή - Δυστυχώς ο Παναγιώτης Αυγερινός δεν κατάφερε να είναι εκεί μαζί μας

Λίγα λόγια για την απονομή

Λίγα λόγια για την απονομή

Τα Οικολογικά Ροδιακά με μια ματιά

Η στήλη μας που δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα ‘Ροδιακή’ της Ρόδου, κάθε Πέμπτη όπως ξέρουν πια όσες και όσοι μας παρακολουθούν ασχολείται κυρίως με θέματα που αφορούν το φυσικό και δομημένο περιβάλλον της Ρόδου αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την αειφορία του νησιού. Ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας αυτή τον Ιανουάριο του 2009 και μέχρι σήμερα έχουμε πάνω από 200 δημοσιεύσεις. Η στήλη εμφανίζεται και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και μάλιστα έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα.

Με την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Κατερίνα Λάσπα και τη μικρή κόρη της Σάρα

Με την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Κατερίνα Λάσπα και τη μικρή κόρη της Σάρα

Τα θέματά μας αναδημοσιεύονται και σε πολλά τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενώ κάθε Πέμπτη πρωί, τα Οικολογικά Ροδιακά παρουσιάζονται από την ΕΡΑ Ρόδου που φιλοξενεί και συζητά το άρθρο ή με έναν από την ομάδα μας ή με κάποιον που έχει άμεση σχέση με το θέμα. Βασικός σκοπός μας ήταν από την αρχή η ευαισθητοποίηση των πολιτών για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με το περιβάλλον αλλά και τον τρόπο που αυτό επηρεάζει την τοπική οικονομία και κοινωνία. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και από τις δημόσιες παρεμβάσεις που μας ζητούνται να κάνουμε.

Ο πρόεδρος του ECOCITY Θάνος Ζαφειρόπουλος με την Κ. Λάσπα και τη μικρή Σάρα

Ο πρόεδρος του ECOCITY Θάνος Ζαφειρόπουλος με την Κ. Λάσπα και τη μικρή Σάρα

Η στήλη μας δεν περιορίζεται στη απλή παρουσίαση και κριτική των θεμάτων αλλά έχει ενεργό ρόλο σε εκστρατείες και πρωτοβουλίες φορέων, πολιτών και συλλογικοτήτων που προωθούν αξιόλογες πρωτοβουλίες στο νησί της Ρόδου. Ενδεικτικά μέσα στο 2012 υιοθετήσαμε την εκστρατεία ‘Ecomobility’ του Ecocity, ‘Αποτιμώντας το Νερό’ της Μεσόγειος SOS, το διασυνοριακό πρόγραμμα ‘PROMISE’ της ΕΕ για εξοικονόμηση ενέργειας και πρωτοστατήσαμε στην ανακύκλωση υλικών κυρίως χαρτιού και αλουμινίου στη Ρόδο, όπου δεν υπάρχει ανάλογη δημοτική υποδομή.

Η βραδιά συγκινητική αλλά και ευχάριστη

Η βραδιά συγκινητική αλλά και ευχάριστη

Η επιστολή του ECOCITY

Μαρούσι, 28 Μαΐου 2013

Αγαπητέ κύριε Γρηγοριάδη,

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ αποτελούν ετήσια δράση του ecocity. Πρόκειται για ένα Θεσμό που καθιέρωσε το έτος 2005 ο Εθελοντικός Οργανισμός μας με σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της συνεισφοράς Επιστημόνων, Οργανισμών, Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρήσεων, και Μέσων Ενημέρωσης.

Φέτος, τα Βραβεία θα απονεμηθούν την Τετάρτη 5 Ιουνίου, το βράδυ (20.00), στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, σε εργασίες και ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, με την παρουσία εκπροσώπων του πνευματικού, επαγγελματικού και παραγωγικού κόσμου της χώρας.

Οι προτάσεις για βραβεύσεις προήλθαν από αιτήσεις που υποβλήθηκαν από επιστήμονες, Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, καθώς και από προτάσεις των Επιτροπών του ECOCITY, για επιστημονικό, μελετητικό και ενημερωτικό έργο που βοηθά στη προστασία του Περιβάλλοντος και προάγει την ποιότητα ζωής.

Οι υποψηφιότητες, σε κάθε κατηγορία, εξετάσθηκαν από Ειδικές Επιτροπές Κριτών και αξιολογήθηκε η εστίαση στα περιβαλλοντικά προβλήματα των πόλεων και της χώρας, η διαπίστωση και περιγραφή προβλημάτων, η αξιοποίηση επιστημονικών και ερευνητικών μεθόδων στην υπηρεσία της φύσης και του ανθρώπου, η διάρκεια και η επένδυση σε αλλαγή συμπεριφορών και η διαμόρφωση τάσεων για τη προστασία του Περιβάλλοντος.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης έκρινε ότι το ένθετο «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΡΟΔΙΑΚΑ» της εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗ αποτελεί σημαντική ενέργεια σύμφωνη με την παραπάνω περιγραφή, που χρήζει εξαιρετικής διάκρισης, πέραν των συγχαρητηρίων, στον Τομέα Μέσων Ενημέρωσης – κατηγορία Ένθετο Εφημερίδας.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Αξιολόγησης των ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ecocity επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ θερμότατα για την ευστοχία και την απήχηση του έργου σας καθώς και την περιβαλλοντική ευαισθησία που διακρίνει την φιλοσοφία δράσης και το επιτελείο σας.

Για ενημέρωσή σας να αναφέρω πως τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ κάθε χρόνο υλοποιούνται με την συνεισφορά εθελοντών και συνίστανται σε ολοκληρωμένο σύστημα ανθρωπίνων αξιών. Περισσότερα στοιχεία και για τις προηγούμενες διοργανώσεις, τους βραβευμένους, τις επιτροπές καθώς και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στον διαδικτυακό τόπο http://www.oikopolisawards.gr

Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας υποδεχθούμε στην Τελετή.

Με εκτίμηση
Για την Οργανωτική Επιτροπή Βραβείων
Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013

Χριστιάνα Πειρασμάκη
Ιδρυτικό Μέλος ECOCITY

Οι απονομές

Οι εξαιρετικές ερμηνείες της μεσόφωνου Ινές Ζήκου και του Χορευτή Στέλιου Κατωπόδη  συνοδεύθηκαν από την πιανίστρια Λευκή Καρποδίνη.

Οι εξαιρετικές ερμηνείες της μεσόφωνου Ινές Ζήκου και του Χορευτή Στέλιου Κατωπόδη συνοδεύθηκαν από την πιανίστρια Λευκή Καρποδίνη.

Οι απονομές των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου, ημέρα Περιβάλλοντος, στο ΘΕΑΤΡΟΝ του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παρουσίαση της τελετής έγινε από την Κατερίνα Λάσπα και η σκηνοθεσία από τον Νίκο Β. Κροντηρά Η βραδιά χρωματίστηκε από την εξαιρετική ερμηνεία της μεσόφωνου Ινές Ζήκου και του Χορευτή Στέλιου Κατωπόδη που συνοδεύθηκαν από την πιανίστρια Λευκή Καρποδίνη.

Την εκδήλωση απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013, παρακολούθησε σημαντικός αριθμός εκπροσώπων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Επιστημονικής Κοινότητας, των Επιχειρήσεων και των Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και Μέλη και Καλεσμένοι του ECOCITY.

OIKOΠOΛIΣ 2013 ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι βοτανολόγοι και ομότιμοι  Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πάτρας Δημήτρης Φοίτος και Γωγώ Καμάρη-Φοίτου όταν παρέλαβαν το Βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 για Έργο Ζωής, συγκίνησαν και τόνισαν την μοναδικότητα της χώρας μας που η άγνοια απαξιώνει, Το βραβείο απένειμαν οι βραβευμένοι για Έργο Ζωής, Αθ. Αραβαντινός Πολεοδόμος & Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ,, Δημ. Τσουκαλάς π. Δήμαρχος Ανάβρας, Μάχη Καραλή Ομ. Καθηγήτρια ΕΜΠ και ο Ακτιβιστής Βλάσης Βελλόπουλος.

Οι βοτανολόγοι και ομότιμοι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πάτρας Δημήτρης Φοίτος και Γωγώ Καμάρη-Φοίτου όταν παρέλαβαν το Βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 για Έργο Ζωής, συγκίνησαν και τόνισαν την μοναδικότητα της χώρας μας που η άγνοια απαξιώνει, Το βραβείο απένειμαν οι βραβευμένοι για Έργο Ζωής, Αθ. Αραβαντινός Πολεοδόμος & Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ,, Δημ. Τσουκαλάς π. Δήμαρχος Ανάβρας, Μάχη Καραλή Ομ. Καθηγήτρια ΕΜΠ και ο Ακτιβιστής Βλάσης Βελλόπουλος.

Το σημαντικό αυτό βραβείο που αποτελεί κάθε χρόνο την επιτομή της βραδιάς και το πιο σημαντικό βραβείο δόθηκε στους Φοίτο Δημήτρη και Γωγώ Καμάρη Φοίτου για την αφοσίωσή τους στην βοτανολογία και την επιστημονική τεκμηρίωση της γενετικής ποικιλότητας της Ελληνικής Χλωρίδας. Η αναφορά στην Αγράμπελη και στην ευλογημένη χλωρίδα της Ελλάδας, από τους Βοτανολόγους και Ομ. Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πάτρας όταν παρέλαβαν το Βραβείο, συγκίνησαν και τόνισαν την μοναδικότητα της χώρας μας που η άγνοια απαξιώνει, Το βραβείο απένειμαν οι βραβευμένοι για Έργο Ζωής, Αθ. Αραβαντινός Πολεοδόμος & Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ,, Δημ. Τσουκαλάς π. Δήμαρχος Ανάβρας, Μάχη Καραλή Ομ. Καθηγήτρια ΕΜΠ και ο Ακτιβιστής Βλάσης Βελλόπουλος.

Το όνειρο της Αθήνας – Η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντ. Παπαδημητρίου, παρέλαβε  το Βραβείο από τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του ECOCITY Καθηγητή κ. Βλαστό.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντ. Παπαδημητρίου, παρέλαβε το Βραβείο από τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του ECOCITY Καθηγητή κ. Βλαστό.

Προσανατολισμένη στο όνειρο του Τρίτση για την αλλαγή που θα φέρει στη πρωτεύουσα η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου, ήταν η ιδέα του προγράμματος RETHINΚ ATHENS, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντ. Παπαδημητρίου, παραλαμβάνοντας το Βραβείο από τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του ECOCITY Καθηγητή κ. Βλαστό. Το έργο αυτό που χρηματοδοτήθηκε με επτά εκ, ευρώ, από το Ίδρυμα Ωνάση, ανοίγει την ευκαιρία να αξιοποιήσει το Κράτος κοινοτικούς πόρους για την υλοποίησή του.

Τα βραβεία συνολικά

Όλοι οι βραβευμένοι στη σκηνή

Όλοι οι βραβευμένοι στη σκηνή

OIKOΠOΛIΣ 2013 ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Φοίτος Δημήτρης και Γωγώ Καμάρη Φοίτου για την αφοσίωσή τους στην βοτανολογία και την επιστημονική τεκμηρίωση της γενετικής ποικιλότητας της Ελληνικής Χλωρίδας

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, «Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Βελτιστοποίηση Υβριδικής Μονάδας Ισχύος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – Τεχνολογιών Υδρογόνου» των Π. Ζέρβα, Ηλ. Σαρίμβεη, Γ. Παλυβού και Ν. Μαρκάτου

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 3013 ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
Γιώργος Γιαννής, Συγκοινωνιολόγος ,Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ για την επιστημονική και διεθνή του δραστηριότητα συνολικά

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
Κωνσταντίνα Κατσάνου, Διδάκτωρ Τμήματος Γεωλογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών «Περιβαλλοντική Υδρογεωλογική Ερευνα της Λεκάνης του Λούρου Ποταμού»

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ
Παναγιώτα Νικολάου, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Χημείας ,Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Χημικών Διεργασιών, «Χημική Σύσταση Αιωρούμενων Σωματιδίων στην Κύπρο», επιβλέπων Καθηγητής Νικόλαος Μιχαλόπουλος

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ
Προπτυχιακή εργασία, Τέττας Κωνσταντίνος, ΕΜΠ, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, Τομέας Υδατικών Πόρων Υδραυλικών & Θαλάσσιων Εργων , »Γηγενής Παρουσία Χρωμίου στα Υπόγεια Νερά της χώρας, με Εμφαση στη Λεκάνη του Ποταμού Ασωπού», επιβλέπων Επίκουρος Καθηγητής Δημήτριος Δερματάς.
Μεταπτυχιακή εργασία, Αγγελίτσα Βαρβάρα, ΕΜΠ, Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων και Μεταλλουργών, Εργαστήριο Τεχν.Γεωλογίας & Υδρογεωλογίας, Τομέας Γεωλογικών Επιστημών, «Διερεύνηση Εδαφικών Υποχωρήσεων λόγω Υπεραντλήσεων Υπόγειων Νερών στον Δήμο Αμυνταίου, επιβλέπων Αν. Καθηγητής Δημήτρης Ρόζος

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ
Μαρία Αγγελίδου και Ειρήνη Φαραντάτου, ΕΜΠ, Σχολή Αρχιτεκτόνων, Τομέας Συνθέσεων Τεχνολογικής Αιχμής, «Πείραμα Πολυκατοίκησης – Καλλιεργώντας το Αστικό Κέλυφος», επιβλέπων Καθηγητής Δημήτρης Παπαλεξόπουλος

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Μάρκος Κλαδευτήρας, ΕΜΠ, Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών, Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής, «Εκτίμηση Επιπτώσεων της Παραβατικότητας στη Στάθμευση με Χρήση Προσομοίωσης», επιβλέπων Επίκουρος Καθηγητής Κωνσταντίνος Αντωνίου

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ
ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ για την πρωτοβουλία ReThink Athens

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την επιλογή & συστηματική εφαρμογή τεσσάρων περιβαλλοντικών αξόνων δράσης

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΑΙΩΝ για την μελέτη Περιβαλλοντικής Παρέμβασης Ευρύτερης Περιοχής Παλαιών Φυλακών – Σύνδεση με Ποταμό Ληθαίο

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ για το Βιοκλιματικό Σχολείο Καρέα

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
INTERAMERICAN για την πρωτοβουλία συμμετοχής ως ιδρυτικού μέλους στις “Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση” της UNEP FI

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
COCO MAT AE για την μετακίνηση και μεταφορά με ποδήλατο

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ
ΔΕΠΑ ΑΕ, Αεριοκίνηση, η κίνηση των οχημάτων με φυσικό αέριο και τα περιβαλλοντικά οφέλη.

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ για το «Πράσινο Καραβάνι: H δύναμη της Αειφόρου Συνέργειας»

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ για τη συνεργασία με το Εθνικό Ιδρυμα Ερυνών στην έρευνα για την Μαύρη Πεύκη

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
«CSR REVIEW» του Εκδοτικού Οργανισμού DIRECTION ΑΕ, για τη συνεχή εκδοτική παρουσία αφιερωμένη στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Πράσινη Οικονομία

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ
http://www.naturanrg.gr για την πληρότητα και δημιουργικότητα στη διαδικτυακή ενημέρωση

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
«Χωρίς Αυτοκίνητο» της ΕΤ3

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
«Φωνή της Ελλάδας» Διεθνών Εκπομπών ΕΡΑ

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΕΝΘΕΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
«Οικολογικά Ροδιακά» για την εβδομαδιαία συστηματική έκδοση της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
Γιάννης Καλλίτσης για τις «Οικολογικές Σελίδες» της Φωνής της Ελλάδας ΕΡΑ.

Advertisements

About oikologicarodiaka

We deal mainly with environmental issues and anything that might concern sustainable development. You can contact us at oikologica.rodiaka@gmail.com
This entry was posted in Βραβεύσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s